Nieuwe vestiging Westland Partners in Rotterdam

10 oktober 2023 - Het is tijd voor een nieuw hoofdstuk in onze advocatuurlijke reis. De vestiging van Westland Partners in Rotterdam is verhuisd naar een nieuwe locatie in het Scheepvaartkwartier! Deze verhuizing markeert een belangrijk moment in onze groei en bloei als kantoor. Wij kijken ernaar uit om onze cliënten en relaties op ons nieuwe kantoor te verwelkomen.

Het bezoek- en postadres van onze nieuwe vestiging in Rotterdam is:

Parklaan 34                           
3016 BC  ROTTERDAM

Onze voormalige locatie aan het Hofplein is niet langer in gebruik. Onze telefoonnummers en e-mailadressen blijven ongewijzigd. Vanuit onze andere vestiging in Naaldwijk (Westland) blijven wij onze cliënten en relaties uiteraard van dienst zoals zij dat van ons gewend zijn.

De Parklaan in het Scheepvaartkwartier staat bekend om haar schoonheid en historische betekenis in Rotterdam. Deze biedt een inspirerende, levendige en vooral ondernemende omgeving die perfect past bij onze aanpak en mentaliteit.

Door onze jarenlange dienstverlening en ervaring weten wij waarvoor wij staan en wat wij kunnen. Onze kennis en ervaring komt niet alleen tot uiting in adviseren en procederen. Ook publiceren en doceren behoren tot onze werkzaamheden. Wij dragen bij aan het recht. Hebben bovendien ruime bestuurderservaring aan boord. Vanuit die multidisciplinaire kennis en ervaring halen wij het beste uit uw zaak. Dat doen wij vóór u. Dat doen wij mét u. Dat doen wij op het gebied van het ondernemings- en handelsrecht, erfrecht, vastgoed en horti & agri.

Wij zijn trots deze aanpak en visie te mogen voortzetten vanuit onze kantoren in Westland (Naaldwijk) en Rotterdam. Twee plaatsen die onlosmakelijk door hun mentaliteit met elkaar zijn verbonden. Die bruisen van activiteit, handel en ondernemerschap. De Greenport Westland als 's werelds meest innovatieve regio op het gebied van glastuinbouw. Met 's werelds beste groenten- en bloementelers, toeleveranciers, handelsbedrijven, expediteurs- en transporteurs, veredelaars, adviesbureaus en personeelsdiensten. Rotterdam heeft op haar beurt met de Port of Rotterdam de grootste haven van Europa in huis. De stad is daardoor zonder twijfel de sleutel voor de (internationale) handel. Een thuisbasis voor innovatieve en groeiende (handels)ondernemingen.

Deze nieuwe locatie stelt ons - samen met onze vestiging in Naaldwijk - in staat om onze dienstverlening te blijven verbeteren en samen met onze cliënten te blijven groeien. Hierdoor kunnen wij onze cliënten zowel op nationaal als internationaal niveau nog beter van dienst zijn. Samen met onze cliënten en relaties bouwt Westland Partners voort op het sterke fundament dat wij de afgelopen 30 jaren hebben opgebouwd.

U bent van harte welkom op het nieuwe kantoor van Westland Partners in Rotterdam!

Foto R DAM PARKLAAN 34 002.jpg recht ervoor

Terug naar overzicht