mr. J. (Jimmy) van Hulst

Advocaat

Jimmy v Hulst 1

Werknemer of werkgever? Ik kan aan beide kanten van de arbeidsrelatie adviseren en procederen

Sinds 1 maart 2024 is Jimmy werkzaam bij Westland Partners.  Als geboren en getogen Westlander is Jimmy trots om bij een advocatenkantoor in zijn regio actief te zijn.

Jimmy is al jarenlang actief op het gebied van het arbeidsrecht en staat daarin zowel werkgevers als werknemers bij. Jimmy houdt van een praktische aanpak. Door zijn ervaring in het adviseren van beide kanten in de arbeidsrelatie, kan Jimmy zich goed verplaatsen in de belangen van de andere partij.

Het arbeidsrecht is een dynamisch rechtsgebied en constant in ontwikkeling. Waardevol is daarom de postacademische specialisatieopleiding op het gebied van het arbeidsrecht (PALA) die Jimmy recent met succes heeft afgerond. Hierdoor beschikt hij over up-to-date specialistische kennis op het gebied van het arbeidsrecht. Uw arbeidsrechtelijke kwesties zijn bij hem daarom in goede handen. Denk daarbij aan geschillen over (wijziging van) arbeidsvoorwaarden, ontslagkwesties (vaststellingsovereenkomsten, ontbinding, ontslag op staande voet etc.), vraagstukken op het gebied van arbeidsongeschiktheid en re-integratie, concurrentiebedingen, cao-recht, overgang van onderneming en arbeidsrechtelijke driehoeksrelaties (uitzending, detachering en payrolling).

Hiervoor is Jimmy als jurist werkzaam geweest bij een rechtsbijstandsverzekeraar op het gebied van (voornamelijk) het arbeidsrecht. Zodoende heeft hij advies- en proceservaring opgedaan in uiteenlopende arbeidsrechtelijke kwesties en daarin zowel werkgevers als werknemers bijgestaan. 

Loopt u als ondernemer of als individuele werknemer tegen een juridisch probleem aan? Neem dan gerust contact op met Jimmy! Hij helpt u graag doelgericht naar de juiste oplossing.

Rechtsgebieden

  • Arbeidsrecht
  • Verbintenissenrecht
  • Burgerlijk procesrecht

Opleidingen

  • Erasmus Universiteit (Master Arbeidsrecht)
  • Postacademische Leergang Arbeidsrecht (PALA), Universiteit van Amsterdam

Columns van mr. J. (Jimmy) van Hulst

MicrosoftTeams image 2 15-04-2024

Strengere regels in de maak voor het (non-)concurrentiebeding

De wettelijke regeling omtrent het concurrentiebeding in arbeidsovereenkomsten wordt aangescherpt, althans Minister Van Gennip van Sociale Zaken en Werkgelegenheid wil dit middels het Wetsvoorstel modernisering concurrentiebeding bewerkstelligen.