Ga direct naar de inhoud.

Food, Agri & Horti

Als agrarisch ondernemer of ''speler'' in de food, agri & horti branche heeft u voortdurend te maken met specifieke wet- en regelgeving. U vraagt zich bijvoorbeeld af welke regelgeving op uw bedrijf van toepassing is, hoe u risico’s kunt beperken of hoe u als agrarisch ondernemer vooruit kunt lopen op de uitdagingen van deze tijd. Waar u als ondernemer rondom de food, agri & horti branche ook tegenaan loopt, de specialisten van Westland Partners staan u graag bij. De regels en plichten waarmee u te maken krijgt zijn zeer complex en uiteenlopend. Wij kunnen u adviseren over het slim toepassen van de regels en het benutten van kansen ervan, zodat u zich kunt richten op de groei van uw onderneming en op uw core business. 

Voordelen van een Food, agri & horti specialist

  • Als kantoor in de Greenport Westland-Oostland hebben we alle expertise voor ondernemers in de agri & food sector in huis. Wij begrijpen de eigen dynamiek van de sector.
  • Wij volgen de recente ontwikkelingen, en de meest recente wetgeving in deze sector, op de voet. 
  • Wij zijn aangesloten bij het World Horti Center, het belangrijkste innovatiecentrum van de internationale glastuinbouwsector. 

     


Uw specialisten

Food, Agri & Horti

mr. T. (Thomas) van der Lans

Food, Agri & Horti

mr. D.T. (Diana) Mensinga

Laat u terugbellen door een Food, Agri en Horti specialist

Heeft u onze hulp nodig of heeft u vragen die u het liefst zo snel mogelijk beantwoord ziet? Laat dan uw contactgegevens hieronder achter. Onze advocaten bellen u terug wanneer het u uitkomt, eventueel ook buiten kantoortijden.

Deel deze pagina op:

« terug