Advocaat bestuursrecht

Bent u het niet eens met een besluit van de overheid, dan staan de advocaten van Westland Partners u graag bij. 

BEL MIJ TERUG

Overheidsinstanties vaardigen regels en besluiten uit. Regelmatig conflicteren deze regels en besluiten (dus niet de overheidsinstanties zelf) met de belangen van ondernemers en particulieren. We adviseren u graag over allerhande bestuursrechtelijke aangelegenheden op het gebied van bestemmingsplannen, subsidies en (het aanvragen van) vergunningen. Ook voeren wij onderhandelingen met de overheid.

Verder richten onze werkzaamheden zich op het procederen over reeds genomen besluiten. Denk aan een bezwaarschriftprocedure bij het bestuursorgaan, beroep instellen bij de sector Bestuursrecht van de Rechtbank en hoger beroep bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, de Centrale Raad van Beroep als ook het College van Beroep voor het bedrijfsleven.

Advocaat Bestuursrecht Rotterdam & Naaldwijk

De Bestuursrecht Advocaten in Rotterdam en Naaldwijk hebben ruime ervaring in het Bestuursrecht. Vul onderstaand contactformulier in voor meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen.

Review

Ik heb het samenwerken met Westland Partners Advocatuur als zeer prettig ervaren.
Er wordt helder gecommuniceerd, afspraken worden nagekomen en de juristen zijn deskundig.

- Harjo, advocaatscore

Uw specialisten voor Bestuursrecht

mr. P. (Peter) Quist

Advocaat en Managing Partner

Laat u terugbellen door een gespecialiseerde advocaat

Heeft u onze hulp nodig of heeft u vragen die u het liefst zo snel mogelijk beantwoord ziet? Laat dan uw contactgegevens hieronder achter. Onze bestuursrecht advocaten bellen u vrijblijvend terug wanneer het u uitkomt, eventueel ook buiten kantoortijden.

Blog items over bestuursrecht