Advocaat onroerend goed en huurrecht

Heeft u problemen bij het kopen van een bedrijfspand, omdat u na aankoop en levering heeft geconstateerd dat er sprake is van ernstige bodemverontreiniging of bouwkundige gebreken? Of heeft u een koper die een (bedrijfs)pand niet afneemt? Het is dan van belang te weten wat uw rechten zijn en welke stappen kunnen worden gezet om het geschil op te lossen. De onroerend goed- en huurrecht advocaten van Westland Partners kunnen u hierbij helpen.

bel mij terug

Juridisch advies van een onroerend goed- en huurrecht advocaat

Als ondernemer krijgt u vermoedelijk op enig moment te maken met (ver)koop, (ver)huur of de bouw van onroerend goed. Een bouwkundige, een aannemer of projectontwikkelaar zijn allen vanuit hun eigen vakgebied betrokken bij onroerend goed vraagstukken. Juridisch advies is dan vaak essentieel. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen onze onroerend goed- en huurrecht advocaten u snel en deskundig adviseren.  

Voordelen van een advocaat onroerend goed- en huurrecht

 • Onze advocaten onderzoeken altijd eerst of er een praktische mogelijkheid bestaat om het geschil op te lossen. Komt het onverhoopt toch tot een procedure, dan staan wij u uiteraard bij. 
 • Wij hebben jarenlange ervaring in het adviseren en procederen over een breed scala aan onderwerpen betreffende onroerende zaken. Daarnaast volgen wij de ontwikkelingen in het onroerend goed- en huurrecht op de voet. 
 • Onze specialisten staan zowel kopers, verkopers, woningcorporaties, VVE's, beheerders, aannemers als gemeenten bij.

Westland Partners kan u hulp bieden bij zaken als:  

 • verkoop, koop en levering van onroerende zaken;
 • huur en verhuur;
 • Ontruiming;
 • (erf)pacht;
 • burenrecht;
 • bouwrecht;
 • projectontwikkeling en gebiedsontwikkeling;
 • verwerving, beheer en exploitatie van onroerend goed;
 • appartementsrechten;
 • geschillen binnen vereniging van eigenaren.

Advocaat/ jurist onroerend goedrecht

Overweegt u de aan- of verkoop van een onroerend goed? Heeft u een conflict over de uitvoering van een opdracht of over gebreken bij de oplevering? Of werkt u voor een organisatie die onroerend goed aankoopt en wil verkopen? Het doel van onze advocaten is cliënten alle zorg uit handen te nemen. Wij staan u bij met deskundig advies en juridische ondersteuning van onze juristen onroerend goed. Daarnaast kunnen wij namens u onderhandelen en procederen. Meer informatie over gebreken aan een onroerend goed vindt u in deze column

Advocaat huurrecht Rotterdam & Naaldwijk

Wilt u wellicht een pand (ver)huren of heeft u met een huurder een huurovereenkomst opgesteld, waarin afspraken zijn gemaakt die juridisch onmogelijk zijn? De belangen zijn vaak groot bij dergelijke overeenkomsten en een juiste vastlegging van gemaakte afspraken is dan ook een vereiste. Onze huurrecht advocaten kunnen een huurovereenkomst voor u beoordelen en/of opstellen. Het kan u veel tijd en kosten besparen, vooral als er achteraf iets vergeten is of niet goed is gegaan. Meer informatie over advocaten huurrecht vindt u in deze column over het opstellen van een huurovereenkomst.

Advocaat vastgoed

Huurt of koopt u als ondernemer een kantoor-, bedrijfs- of winkelpand of bent u een particuliere belegger en wilt u in vastgoed investeren? In dat geval heeft u waarschijnlijk regelmatig te maken met complexe juridische vraagstukken. Deskundig juridisch advies van een advocaat is daarbij van groot belang, aangezien de (financiële) belangen in commercieel vastgoed vaak aanzienlijk zijn. Daarbij komt er behoorlijk wat kijken bij het exploiteren van commercieel vastgoed. De ontwikkelingen gaan snel en er is veel wet- en regelgeving relevant. Wij adviseren dan ook om een ervaren advocaat op het gebied van commercieel vastgoed in te schakelen.

Kosten

Wij geven duidelijk inzicht in de kosten die gepaard gaan met het inschakelen van een van onze onroerend goedrecht specialisten. Wanneer de aard van de zaak het toelaat, dan wordt een vaste prijs gehanteerd die vooraf met u wordt afgesproken.

Advocaat Vastgoed Rotterdam & Naaldwijk

De Vastgoed Advocaten in Rotterdam en Naaldwijk hebben ruime ervaring in het Vastgoedrecht. Vul onderstaand contactformulier in voor meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen.

Review

Goede bereikbaarheid en prettige behandeling van de aankoop documenten van het appartement.
Snelle reacties zowel naar koper als ook de verkopende partij.

- Willem, advocaatscore

Uw specialisten voor onroerend goed- en huurrecht

Laat u terugbellen door een gespecialiseerde advocaat

Heeft u onze hulp nodig of heeft u vragen die u het liefst zo snel mogelijk beantwoord ziet? Laat dan uw contactgegevens hieronder achter. Onze vastgoedrecht advocaten bellen u vrijblijvend terug wanneer het u uitkomt, eventueel ook buiten kantoortijden.

BLOG ITEMS OVER onroerend goed en huurrecht

Een geslaagd beroep op de exoneratie van de ouderdomsclausule

Advies aan de Hoge Raad - Coronacrisis en huurkorting

Vijf concrete tips bij de aankoop van een bedrijfspand

Direct in beroep bij de bestuursrechter, een zienswijze indienen hoeft niet meer

Woningen opkopen? Binnenkort misschien niet meer!

Update Corona en vastgoed; De stand van zaken tot nu

2 juni 2020

Coronacrisis en vastgoed – niet nakoming van een koopovereenkomst

'Uitspraak met betrekking tot stikstof legt bouwprojecten mogelijk stil', aldus advocaat projectontwikkeling

De nietigheid en vernietigbaarheid van VvE-besluiten: advocaat appartementsrecht legt uit!

20 augustus 2019

Vermindering van huurprijs vanwege overlast?

13 augustus 2018

De aansprakelijkheid van een makelaar bij een meetfout

24 juli 2018

Gebreken aan een gehuurde zaak. Wat zijn de regels?

22 januari 2016

4x juridisch advies bij het opstellen van een huurovereenkomst

7 februari 2019

Zo stelt u een verkoper aansprakelijk bij een verborgen gebrek

14 februari 2019