Ga direct naar de inhoud.

Onroerend goed- en huurrecht

Als ondernemer krijgt u vermoedelijk op enig moment te maken met (ver)koop, (ver)huur of de bouw van onroerend goed. Te denken valt aan de situatie dat de koper het (bedrijfs)pand niet afneemt. Of u heeft problemen bij het kopen van een bedrijfspand, omdat u na aankoop en levering heeft geconstateerd dat er sprake is van ernstige bodemverontreiniging of bouwkundige gebreken. Een bouwkundige, een aannemer of projectontwikkelaar zijn allen vanuit hun eigen vakgebied betrokken bij onroerend goed vraagstukken. Het is dan van belang te weten wat uw rechten zijn en welke stappen kunnen worden gezet om het geschil op te lossen. Wij kunnen u hierbij helpen.

Voordelen van een onroerend goedrecht specialist

  • Onze specialisten onderzoeken altijd eerst of er een praktische mogelijkheid bestaat om het geschil op te lossen. Komt het onverhoopt toch tot een procedure, dan staan wij u uiteraard bij. 
  • Wij hebben jarenlange ervaring in het adviseren en procederen over een breed scala aan onderwerpen betreffende onroerende zaken. Daarnaast volgen wij de ontwikkelingen in het onroerend goedrecht op de voet. 
  • Onze specialisten staan zowel bouwbedrijven, woningcorporaties, VVE's, beheerders, aannemers als gemeenten bij.

Kosten

Wij geven duidelijk inzicht in de kosten die gepaard gaan met het inschakelen van een van onze onroerend goedrecht specialisten. Wanneer de aard van de zaak het toelaat, dan wordt een vaste prijs gehanteerd die vooraf met u wordt afgesproken.

Tips voor werkgevers en werknemers

Download gratis ons whitepaper.

Whitepaper downloaden

Door eenmalig uw gegevens in te voeren kunt u al onze whitepapers eenvoudig downloaden.


Uw specialisten

Onroerend goed- en huurrecht

mr. T. (Thomas) van der Lans

Onroerend goed- en huurrecht

mr. M.J. (Mirjam) Sterrenburg

Onroerend goed- en huurrecht

C. (Cynthia) van der Mark, LLB

Laat u terugbellen door een gespecialiseerde advocaat

Heeft u onze hulp nodig of heeft u vragen die u het liefst zo snel mogelijk beantwoord ziet? Laat dan uw contactgegevens hieronder achter. Onze advocaten bellen u terug wanneer het u uitkomt, eventueel ook buiten kantoortijden.

Deel deze pagina op:

« terug