Ga direct naar de inhoud.

Maak kennis met onze nieuwe collega: Arie van den Berg

Graag stellen wij aan u voor onze nieuwe collega Arie van den Berg. Deze gedreven advocaat is gespecialiseerd in het personen- en familierecht en het strafrecht. Arie versterkt het team van Westland Partners sinds 1 juli 2019.

“Van jongs af aan wist ik dat ik advocaat wilde worden. Nadat ik in 2012 ben beëdigd als advocaat heb ik voor twee Rotterdamse kantoren gewerkt. Van begin af aan ligt mijn focus op het familierecht en het strafrecht. In de loop der jaren heb ik veel ervaring op kunnen doen in uiteenlopende zaken. Het mooie aan mijn werk als advocaat is om iedere keer weer het uiterste uit een zaak te halen, waarbij het persoonlijke aspect niet uit het oog verloren wordt. In onderling overleg tot afspraken komen is altijd mijn uitgangspunt. Procedures worden echter niet geschuwd indien noodzakelijk.

“Het mooie aan mijn werk als advocaat is om iedere keer weer het uiterste uit een zaak te halen, waarbij het persoonlijke aspect niet uit het oog verloren wordt”

Na enkele jaren in het Rotterdamse was ik toe aan een nieuwe uitdaging. In juli 2019 heb ik daarom de overstap gemaakt naar Westland Partners. Ik ben opgegroeid (en weer woonachtig) in Maasland. De Westlandse mentaliteit spreekt mij daarom zeer aan.”

Heeft u een familierechtelijk of strafrechtelijk probleem? Maak dan een afspraak met Arie van den Berg via 070-637500 of info@westlandpartners.nl.

Kijk voor meer informatie over Arie van den Berg op: https://www.westlandpartners.nl/specialisten/mr-a-arie-van-den-berg

Eerder stelden wij al aan u voor: Renée Hoogstraten.

« terug

Deel deze pagina op: